Om Venue Møn

Venue Møn er Møn og Sydsjællands nye konference og eventpartner med plads til alt fra store koncerter, firmafester, romantisk bryllup til eksklusive middagsarrangementer.

Venue Møn råder over fem venues, der alle kan danne rammen om din event.

 

Det er Den Böhmiske Hal og Dansesalen på Stege Sukkerfabrik, Store og Lille udsigt på Hotel Residens Møen samt Cafe Møns Klint ved Geocenter Møn.

Kontakt os

Vores mission med Venue Møn

Venue Møn skaber et nyt samlingspunkt om store oplevelser.

Gennem kombinationen af tre helt unikke steder, lokalt produceret gastronomi og overnatning på lokale hoteller er det ambitionen at skabe et samlingssted for uforglemmelige oplevelser.

Det er det vi kalder for Venue Møn.

Møn er noget særligt – og vi vil gerne dele denne særlighed med alle. Det gør vi gennem koncerter med kendte kunstnere, hvor vi vil skabe skønne oplevelser med musik, lækker mad og et afslappende ophold på hotel.

Vi er også din professionelle samarbejdspartner om firmaets store konference, seminar, møde eller årets højdepunkt firmafesten.

 

Vores samarbejdspartnere

 

Det vil Venue Møn

Vi arrangerer koncerter, foredrag og events.
Vi er den professionelle samarbejdspartner for virksomheder, organisationer og foreninger, der skal holde møder, konferencer eller firmafester eller andre typer af arrangementer.
Vores tre locations – Den Böhmiske Hal, Residens Møen og Cafe Møns Klint har alle en særlig historie med sig og deres beliggenhed er i sig selv unik. Nu giver vi alle en mulighed for at bruge disse steder som ramme om deres store og vigtige begivenheder.
Vi samarbejder med en række partnere på Møn og Sydsjælland. Det er Madsynergi, Fladså Turistfart, Hotel Præstekilde,

Hvem står bag Venue Møn

Det er Hotel Residens Møen i Stege, der står bag selskabet Venue Møn Aps. CVR nr. 40282092

Eventpartner

Venue Møn er din eventpartner, når dit firma eller organisation skal arrangere en konference, messe eller udstilling. Vi hjælper fra start til slut med at gøre alle planer til virkelighed.

Konferencer og møder

 

Event Planlægning

 

Bryllupper og fester

 

Mad og overnatning

 

Pakkeløsninger ved event

 

Transport løsninger

 

Har du spørgsmål?

Kontakt os hvis du har et arrangement, en fest eller en konference som du leder efter et velegnet sted at holde. Vi er parate til at hjælpe med at gøre dit arrangement til en succes.