Fem venues på Møn

Venue Møn råder over fem venues, der alle kan danne rammen om din event.

Det er Den Böhmiske Hal og Dansesalen på Stege Sukkerfabrik, Store og Lille udsigt på Hotel Residens Møen samt Cafe Møns Klint ved Geocenter Møn.

Kontakt os

Den Böhmiske Hal

Rå og rustik – to ord, der meget præcist beskriver Den Böhmiske Hal. Hallen ligger på den gamle sukkerfabrik i Stege.

Den Böhmiske hal er et helt særligt rum, der indbyder til koncerter, konferencer, events og arrangementer ud over det sædvanlige. Rummets konstruktion og byggestil er meget rå, postindustriel og på sin egen underspillede måde charmerende hyggeligt.

Beliggenheden midt i de gamle industri omgivelser giver en fascinerende atmosfære og det rustikke rum er meget velegnet til alle store arrangementer.

Den smukke Böhmiske Hal er godkendt til 600 mennesker og egner sig til større begivenheder og arrangementer for 100-300 siddende gæster.

Store udsigt

Store Udsigt på Hotel Residens Møen lever i den grad op til sit navn.

Havudsigten til Stege Bugt lyser det store lokale op, og skaber det perfekte rum til virksomheds møder, seminar eller kurser.

Residens Møen er også et godt bryllupshotel, hvor kombinationen af den store havvendte terrasse og Store Udsigt er den perfekte romantiske ramme om drømme brylluppet.

Store Udsigt på Hotel Residens Møen er velegnet til små og mellemstore virksomheds arrangementer.

Det er også meget veleget til store private fester som bryllup, konfirmation og runde fødselsdage.

Der er plads til op til op til 80 deltagere.

Cafe Møns Klint

Cafe Møns Klint er en del af Geocenter Møn ved Møns Klint. Cafeen har stor udendørs terrasse og nye moderne og lyse lokaler indenfor.

Lokalerne er perfekte rammer til at holde den anderledes og unikke bryllups- eller fødselsdagsfest. Livets store fest, hvor I gerne vil være et sted hvor der er al mulig grund til også at komme ud i naturen.

Cafe Møns Klint er særligt velegnet som udgangspunkt for en virksomhedsevent, teambuilding eller møde, hvor I gerne vil være et utraditionelt sted.

Det kan Cafe Møns Klint, der ligger i Danmarks flotteste natur på Møns Klint

DanseSalenDansesalen

Dansesalen er smukt renoveret med et råt look.

Rummet har bevaret den industrielle sjæl og udseende fra tiden som en del af Stege Sukkerfabrik. Gulvet lever op til lokalets navn, og er særligt velegnet til dans og lignende aktiviteter.

Dansesalen er særligt velegnet til mindre og mellemstore møder eller konferencer for virksomheder, organisationer og foreninger.

Der er plads til 50 til 300 personer i salen.

Rummet kan deles i to, og det giver et meget fleksibelt lokale med plads til at der kan holdes møde i den ene ende og pause/frokost i den anden ende af lokalet.

Lille UdsigtLille Udsigt

Lille Udsigt på Hotel Residens Møen er det ene af to fest- og konferencelokaler.

Havudsigten til Stege Bugt lyser det store lokale op, og skaber det perfekte rum til virksomheds møder, seminar eller kurser.

Residens Møen er også et godt festhotel, hvor kombinationen af den store havvendte terrasse og Lille Udsigt er en god ramme om fødselsdagsfesten eller vennekomsammen.

Lille Udsigt på Hotel Residens Møen er velegnet til små og mellemstore virksomheds arrangementer såsån dagsmøder, kurser eller seminarer.

Det vil Venue Møn

Vi arrangerer koncerter, foredrag og events.

Vi er den professionelle samarbejdspartner for virksomheder, organisationer og foreninger, der skal holde møder, konferencer eller firmafester eller andre typer af arrangementer.

Vores tre locations – Den Böhmiske Hal, Hotel Residens Møen og Cafe Møns Klint har alle en særlig historie med sig og deres beliggenhed er i sig selv unik.

Nu giver vi alle en mulighed for at bruge disse steder som ramme om deres store og vigtige begivenheder.

Vi samarbejder med en række partnere på Møn og Sydsjælland. Det er Madsynergi, Fladså Turistfart, Hotel Præstekilde,

Har du spørgsmål?

Kontakt os hvis du har et arrangement, en fest eller en konference som du leder efter et velegnet sted at holde. Vi er parate til at hjælpe med at gøre dit arrangement til en succes.